Menstruációs kehely

A menstruációs kehely egy környezetbarát és gazdaságos alternatíva a hagyományos eldobható betétekkel és tamponokkal szemben. Orvosi minőségű szilikonból készül, és a hüvelybe felhelyezve gyűjti össze a menstruációs vért. Az egyszer használatos betétekkel és tamponokkal ellentétben a kehely újrafelhasználható, így hosszú távon pénzt takaríthatsz meg és nem utolsó sorban, nem termelsz több menstruációs hulladékot.

A kehely egyik legnagyobb előnye, hogy akár 12 órán keresztül is védelmet és kényelmes viseletet biztosít, ami ideálissá teszi sportoláshoz, úszáshoz és utazáshoz is. Egészségügyi szempontból is előnyös, mivel anyaga nem irritálják a hüvelyt és nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. A megfelelő kehely kiválasztása ugyan nem egyszerű feladat, a legfontosabb szempontokat ebben a cikkben olvashatod.

Ha még nincs menstruációs kelyhed, és unod a 4 óránkénti tamponcserét és a sok szemetet ami tampon- és betéthasználat révén keletkezik, a legjobb helyen jársz! Ha fontos számodra a környezetvédelem, a kényelem és a hosszú távú megtakarítás, fedezd fel kínálatunkat, és találd meg a számodra legmegfelelőbb intimkelyhet webshopunkban!