SÁBA CARE bőrápoló tusfürdő illatmentes (férfi/női) - NEW22_Tusfurdo_illatmentes_WS_400ML-2

SÁBA CARE bőrápoló tusfürdő illatmentes (férfi/női)

Érzékeny bőrűeknek tökéletes választás. Kiszerelés: 400 ml

Ft 1,949.00HUF

Gyors szállítás

A csomagja 3-5 munkanapon belül érkezik meg az Ön által választott átvételi helyre vagy közvetlenül az otthonába.

pH 4 – védőburokban a bőr Kiszerelés: 400 ml

A Sába illatmentes tusfürdője az érzékeny bőrt is hatékonyan tisztítja, ápolja, miközben pH-védelemmel óvja természetes savköpenyét. Hatóanyagai, mint az aloe vera, argánolaj – a népi gyógyászatban a bőrt nyugtató, hidratáló, tápláló hatásairól ismert gyógynövények, valamint a B5 provitamin és az allantoin. Természetesen savas pH értéke a bőr természetes savköpenyével harmonizálva regenerál, segít megvédeni azt a klórtartalmú vizekkel történő gyakori zuhanyzás, fürdőzés okozta kiszáradástól. Ápoló összetevőivel kényezteti használóját.

A bőr immunrendszerünk első vonala. A számtalan, sőt naponta is változó környezeti külső és belső hatások által bőrünk olyan igénybevételnek van kitéve, mely által könnyen meggyengülhet a természetes védekezőképessége. Ezt a védelmet hivatott helyreállítani és megerősíteni a Sába bőrápoló termékcsalád.

Illat- és színezőanyag hozzáadása nélkül készült.

Érzékeny bőrűek is használhatják.

Használja minden zuhanyzás alkalmával!

Felhasználási javaslat: Kis mennyiséget egyenletesen eloszlatva habosítson fel a bőrén, majd bő vízzel öblítse le. Naponta többször is használható.

Összetevők (INCI): Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Cocamide DEA, Glycerin, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Chloride, Panthenol, PEG4-Rapeseedamide, Phenoxyethanol and Ethylhexyl Glycerine, Aloe Barbadensis Juice, Argania Spinosa Oil, Allantoin, Citric Acid