Lali csipkés menstruációs bugyi - fekete - LaliPanties3
  • Lali csipkés menstruációs bugyi - fekete - LaliPanties3
  • Lali csipkés menstruációs bugyi - fekete - lalibugyi2
  • Lali csipkés menstruációs bugyi - fekete - Lalipanties_chart_ENG_jun19-2048x1221
  • Lali csipkés menstruációs bugyi - fekete - lali insta

Lali csipkés menstruációs bugyi - fekete

Ft 7,190.00HUF

Gyors szállítás

A csomagja 3-5 munkanapon belül érkezik meg az Ön által választott átvételi helyre vagy közvetlenül az otthonába.

A Lali menstruációs bugyik kiváló választás a kényelmes és biztonságos védelemhez. Az innovatív tervezésüknek köszönhetően kitűnően illeszkednek a testhez, és megbízható védelmet nyújtanak a nap minden szakaszában. Környezetbarát és újrahasznosítható kialakításukkal a Lali bugyik a fenntartható menstruációs megoldások között kiemelkednek. Fedezd fel a stílusos és kényelmes menstruációs bugyik világát a Lali termékeivel, és élvezd a gondtalan napokat!

A fekete LaliPanties stílusos, praktikus és kényelmes megoldás, amely segít véglegesen elűzni a szivárgást és a foltosodást, így biztonságban érezheted magad a nehezebb napokon is. Úgy néznek ki, mint egy normál alsónemű. De ne hagyd, hogy a kinézet tévesszen meg; a LaliPanties fehérneműk 4 extra védőréteggel, speciális nedvszívó anyagból készülnek, és egészen a derékig ér a védőréteg.

Ez a mentuális bugyi elsősorban erős vérzésre, szülés utáni vérzésre, inkontinencia vagy enyhe vizeletszivárgás kezelésére szolgál. A bugyi nedvszívó anyagból és szivárgásmentes rétegekből áll. Az egészségügyi betét környezetbarát alternatívája. Anyaga:

  • Külső réteg: 95% pamut és 5% spandex
  • Belső vízálló réteg: 95% viszkóz, 5% elasztán

Hasznos információk:

  • Szivároghat? A 4 extra védőréteg speciális nedvszívó anyagból készült, egészen a derékig halad, így biztonságban érezheted magad.
  • Nem olyan érzés, mintha pelenkát viselnél? Abszolút nem. Még a 4 extra védőréteggel is úgy készültek, hogy úgy nézzenek ki, mint egy normál alsónemű, így nem terjedelmesek.
  • Naponta többször kell cserélni? Attól függően, hogy milyen típusú menstruációs bugyit viselsz, és milyen erős a vérzésed, lehet, hogy egész nap viselhetsz egy menstruációs bugyit. Figyeld meg a testedet és hallgass rá.

Kapható méretek: S-XXL